Skip Navigation Links
 
 
İşyereni SSK ya Şikayet Etme
     Aşağıdaki Dilekçeyi Üzerinde Değişiklik Yapabileceğiniz Word Belgesi Olarak İndirmek İçin Yandaki İndir Butonunu Tıklayınız
   Diğer SSK İle İlgili Dilekçe Örnekleri  
Dilekçe İndir...



219  Bu Dilekçe 11592 Defa İndirilmiştir
Arayıp Bulamadığınız Dilekçeyi Size Çok Basit Şekilde ve Kısa Bir Süre İçerisinde Dilekçenizi Oluşturuyoruz. Dilekçe-Matik.com Dilekçe Yazmanın Kolay Yolu. Dilekçe Yazmak İçin Linki Tıklayınız.
 
   
Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın
 
54.158.39.172- İP Nosu İle - - İşlem Yapmaktadır
Adınız: 24.04.2017 _ 00:42:54  
Mail Adresiniz:  
Mesajınız:
 
   

2469 - Ali Karakaya - 15.08.2015 _ 23:43:52

Babamın 5 donum arazı içinde 3katlı mustakıl ev ve yanında bodrum ustu mustakıl ev var babam sagdır üç kardesım bır katıda oturup dıger daırelerı esya ıle doldurup baba oldukten sonra buralarda dıger kardesler hak sahıbıolsa dahı esşyalı oldugundan bız oturuyoruz yapıyolar.evde oturan babam annnem kardeslerımle anlaşmaya yer yok bu evler benı yaklastırmıyolar.sıddet uygukadıgımdan mahkeme kararım var.evde oturanlara ılerıde hakım olacak m kare olarak yer gosterılmesı esyasız boş bırakılması dıye ıhtarname gondermek istıyorum baba vefat ettıkten sonra dava acacagım.
2462 - kamil - 11.08.2015 _ 01:08:53

Slm ben işyerinde iki yıl caliştm calşma satim fazlaydı izin yoktu artı agi hiç almadım bende iş aktimi sonlandırdım fesettim sabahına notere gitim dilekcemi yazdım tüm haklarımı istiyorum diye ihtarname gönderdim şimdi aradan iki ay geçti yine vermiyoruz diyorla dava açmak isti yorum hangi kuruma baş vurmam gerekli devlet avukat temin ediyormu yardmcı olursanz sevinirim
2424 - mehmet yıldız - 16.07.2015 _ 16:25:18

ben 1maden ocagında 80gün çalştım bayrama 3gün kasla sebepsiz işten çıkartılar haklarımı öğrenmek istiyorum
2397 - dursun mol - 29.06.2015 _ 23:15:56

2005 03 ayından beri aynı iş yerinde kesintisiz çalışmaktayım 2007de 5ay 2008de 6ay ssködenmemiş son olarak 2014 02.ayından beri ssk pirimim ödenmiyor ama halen çalışıyorum çıkışım yapılmadı ....ne yapmam gerekiyor tşk ederim
2239 - orbay çoban - 14.04.2015 _ 23:40:53

sgk işe giriş bildirgesi var ama pirim gözükmuyor bunun için dava gilekçesi yok
2074 - öztürk akcicek - 15.03.2015 _ 15:30:14

2006 05 ayından beri aynı iş yerinde sürekli çalışmaktayim geçen ssk gunlerimi kontrol ederken 60 g gss birim borcum var 2009 yılında 4 ay 2014 de bir ay toplam 760 tl gss var gözüküyor 2009 krizden dolayı işsizlik maaşı aldık 2014 sigorta 15 yatmış birde ssk kapaliymis işten hiç çıkışım olmadı buna bi itiraz dilekçesi yazabilirmisiniz tsk.
2049 - ahmet - 07.03.2015 _ 19:29:30

emekliçalışanım 30gün çalıştığım halde işveren 5gün sigorta gösteriyor asgari geçim indirimi almamı engelliyor
1956 - serdal - 05.02.2015 _ 16:51:02

işe başladım ve 4 gün calıştım ama iş yerinde rahatsızlandım ve doktor 5 gün rapor yazdı kullandım ama 5 günlük paramı alamadım ne yapmam lazım
1931 - behman guney - 31.01.2015 _ 13:44:16

Emlak bankasi calisanlardanim.1987 1990 yillari arasinda ssk pirimllerim yatmamis benden dekonlari istiyorlar yada mahkeme karari deonlarim yok mahkeme karari almam icin ne yapabilirim.
1930 - behman guney - 31.01.2015 _ 13:44:16

Emlak bankasi calisanlardanim.1987 1990 yillari arasinda ssk pirimllerim yatmamis benden dekonlari istiyorlar yada mahkeme karari deonlarim yok mahkeme karari almam icin ne yapabilirim.
1929 - behman guney - 31.01.2015 _ 13:44:16

Emlak bankasi calisanlardanim.1987 1990 yillari arasinda ssk pirimllerim yatmamis benden dekonlari istiyorlar yada mahkeme karari deonlarim yok mahkeme karari almam icin ne yapabilirim.
703 - ömer - 07.01.2014 _ 12:02:47

19-09-2006 dan 10-07-2013tarihinden beri bursa inegölözdilek tekstil fabrikasında calışıyordum mesaisaati dışında arkadaşıma ceptelefonumlatacizde bulundum vearkaş beni personel müdürüne şikayet etti ve beni tazminatsız işten cıkardılar böyle bir yetkisi bulunuyormu
519 - Hakkı - 15.10.2013 _ 16:44:19

Güzel paylaşım olyor sizlere teşekkürler...memnun kaldık .
 
 
   POPÜLER DİLEKÇE ÖRNEKLERİ
  Telefon Hırsızlığında (Çalındığında) Verilecek Dilekçe Örneğini Burada Bulabilirsiniz ....
 
 
  Kredi Kart Hesap İşletim Ücreti İptali (İadesi) İçin Verilecek Dilekçe Örneğini Burada Bulabilirsiniz ....
 
 
  Kira Sözleşmesi Örneğini Burada Bulabilirsiniz ....
 
 
  Belediye Başkanı Seçimlerine Katılmak İçin Memuriyetten Çekilme Dilekçesi ....
 
 
Bu dilekçe yardımcı oldu mu?
Geri bildiriminiz bu siteyi geliştirmemize yardımcı olacaktır.
  SON MESAJLAR
  
mehmet- 17.04.2017 _ 10:57:26

eşimden anlaşmalı boşanmak istiyoruz 2 çocuğumuz var onunla ilgigi dilekçe örneği istiyoruz.
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
ibrahim - 15.04.2017 _ 07:54:46

Biri bana zorbalıkta bulundu neyapmalıyım
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
mehmet ali yavuzyiğit- 13.04.2017 _ 20:21:59

sağlık hızmetine iznim olmadan birileri arayıp sen bir sene önce kayıt olmuşun isrla bir sene bedava fes etmekiçin şukadar para potaneye yatır yosa 2800 tl yasal takip başlatırım asla böyle bir şeyi kabul etmedim bir senedeyil ömür boyu bedava olsa istemem demiştim bunun için nasıl bir dilekçe yazmam lazım yardımcı olursanız sevinirim saygılar
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
Enes- 11.04.2017 _ 16:17:09

Acik ceza evlerinde denetim min 3 sene cikmasini isteyen cok isanlar var secimlerden sonra bi yaksa cikcakmi diye bilgi almak istedim gereğini yapilmasini msn araci bilgi verilmesini arz ve telep ederm sayygilarimla
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
fatih - 09.04.2017 _ 16:20:03

ben 2005 yılından beri bir gün bile beraber olmadığım kadına nafaka ödüyorum çocuk yok düğün yok gerdek yok ama ben hala nafaka ödüyorum bu konu hakkında dilekçe örneği gönderilmesini arz talep ederim
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
yusuf- 03.04.2017 _ 23:07:12

Merhaba. Benim pirim günüm doldu borcumda yok vergi mükellefiyim bagkurumu dondurmak istiyorum bu mümkünmü saygılar.
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
Bayram ışık- 03.04.2017 _ 18:34:07

Ben sakatim doğuştan bana yardım edin yaşlı annem babam var kalacak biryerimiz yok çalışmak istiyorum ama almıyorlar ayağım sakat diye yardım edin
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
tayyar aksoy- 01.04.2017 _ 12:26:32

ben fransada kaliyorum bana 28nisan 2016 da is kazasi yaptim bana yuzde alti sakatlik raporu verdiler ben buna itiraz etmek istiyorum nasil dilekce yazmam lazim
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
Ahmet- 01.04.2017 _ 11:48:15

Allah yardımcınız olsun
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
Doğukan- 31.03.2017 _ 18:29:04

Adım Doğukan soyadım Keskin ben 31.03.2017 cuma günü tarihinde motorsiklet ehliyetinden,yetersiz ehliyetten ceza yedim.Benim A1 ehliyetim var motorum mondial 125 lik drift. Motorumun üstünde 125 cc yazıyor ama ruhsatta 135 cc yazıyor.Ama ceza yedim 874 tl bana 874 tl motorun sahibine yani babama.Bende gitiim sürücü kursuna danıştım o da dediki 7 Mart 2017 salı günü yönetmelik değişmiş ben onun bana verdiği yöneltmeliğe göre ben bu motoru sürebiliyomuşum Bartın emniyet müdürlüğüne gittim benle ilgilenmediler bile sonrada tek çare size danışmak geldi içimden.Sürücü kursunun bana verdiği yönetmelikte şöyle yazıyor.EĞTM VE SINAV ARACI A1SINIFI SERTIFIKA IÇIN GÜCÜ 11KILOVATI VE GÜCÜNÜN AĞIRLIĞINA ORANI 0,1 GEÇMEYEN IKI TEKERLEKLI MOTOSKLET KULANMAK BEN BU CEZANIN GER ALINMASINI ISTERIM VE ILGILENIRSENIZ SIZLERE TEŞEKKÜR EDERIM
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
smail- 31.03.2017 _ 08:14:41

2015 yılına ait hatalı olarak beyan edip fazladan ödemiş olduğum kira gelir vergisindeki fazlalığı belgeleyerek nasıl geri alabilirim.
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
seher çığlıoğlu- 30.03.2017 _ 10:01:43

ben çalışmayan bir bayanım.eşim 2002 vefat etti ondan bana emekli sandığına bağlı oldugu için maaşı kaldı .annem bağkurdan emekli bağkur ve eşinde 1982 de öldüğü için annem hem bağkur ve eşinden ssk maaşı almakta idi annem 20-03-2017 tarihinde vefat etti benim maaşım askeri brüt ücretin altında ben annemden ve babamdan kalan maaşları alabilirmiyim teşekkürler
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
Ahmet- 29.03.2017 _ 23:55:21

Cumhuriyet savcılığına dilekçe vermeniz gerekebilir
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
adnan baspinar- 29.03.2017 _ 23:36:53

merhabalar mahalle arasinda ve binanin 2 katinda 3 sefer kahvane acildi sikayet uzerine muhurlendi.2kata musade verilmemesi uzerine sahis bu sefer burayi lokal olarak tekrar acti bu konuda nasil bir yol izlemeliyiz.lutfen bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
merve - 28.03.2017 _ 17:35:16

tapu indirimlerinin resmi gazetedeyayımlandıgı gün tapuya emlak vergisi yatırdım.Fakat ilgili tapuya henüz yazı gitmedği için indirimden faydalanamadım.Bu indirim kadar tutarını geri almak için nasıl bir dileçe yazabilirim.
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
GÖKHAN- 28.03.2017 _ 09:23:51

2006 DA BR MOTOSKLETM VARDI ONU SATTIM AMA SATTIGIM KŞY BULAMIYORUM VE ARACIN VERGS BENM ÜZERME ÇALIŞIYOR VE BEN BU ARACI TRAFKTEN MEN ETMEK ÇN NASIL BR DLEKÇE YAZABLRM
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
akın- 27.03.2017 _ 11:40:35

volvo f120 kepçemizi kiraya vermek istiyoruz onunla ilgili bir kira sözleşmesi varmı.teşekkürler
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
veysel karahisarlı- 22.03.2017 _ 18:11:36

SRC-3 belgesini almaya hak kazandım ama bütünişlemler yapılıp almadığımdan arşive kaldırılmış şimdi istiyom adresime istiyom ne yapmam gerekiyor saygılarımla arz ederim.
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
can- 21.03.2017 _ 16:58:04

dilekçe
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
 
 
159
Copyright © kstasarim.com Her Hakkı Saklıdır. Bize Ulaşın (Site Yönetimi)