Skip Navigation Links
 
 
sikayet dilekcesi
     Aşağıdaki Dilekçeyi Üzerinde Değişiklik Yapabileceğiniz Word Belgesi Olarak İndirmek İçin Yandaki İndir Butonunu Tıklayınız
   Diğer Cumhuriyet Başsavcılığı İle İlgili Dilekçe Örnekleri  
Dilekçe İndir...



518  Bu Dilekçe 77060 Defa İndirilmiştir
Arayıp Bulamadığınız Dilekçeyi Size Çok Basit Şekilde ve Kısa Bir Süre İçerisinde Dilekçenizi Oluşturuyoruz. Dilekçe-Matik.com Dilekçe Yazmanın Kolay Yolu. Dilekçe Yazmak İçin Linki Tıklayınız.
 
   
Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın
 
54.198.245.233- İP Nosu İle - - İşlem Yapmaktadır
Adınız: 25.04.2017 _ 03:58:33  
Mail Adresiniz:  
Mesajınız:
 
   

3299 - Tunahan Selçuk - 27.01.2017 _ 13:41:38

Antalyadan bir akrabam kadın sığınma evine yerleşti fakat göremiyorum kendisini telefon kullanmasıda yasak benim telefonumuda bilmiyo onunla nasıl görüşebilirim telefon numaramı yazsam kendisine nasıl iletirler .
3256 - emrah - 25.12.2016 _ 15:36:53

çüzdanım çalınmıştı istanbul da kütüphanede polis iceriye sokmadı sadece dışar da ne olduğu anlatmamı istediler pek ilgilenmediler bende dedim ismimi numaramı bırakayım birşey olursa arayın dedim öyle ayrıldım kameralar vardı nede araştırılmadı veya tuanak tunak neden tutmadılar tutular mı emin olmadığımdan olayın incelenmesini istiyorum polisin görevi yapıp yapmadıgından emin olmak istiyorum nasıl bir dilekçe yazabiliriz yardımcı olursanız cok sevinirim
3230 - BURHAN KURT - 02.12.2016 _ 13:51:57

GECEN AY ARACIMA VURUP KACTILAR BEN SAHHIŞLARI DÜN GÖRDÜM SM METN ADIGÜZEL ARAC HASARINI KARŞILAMIYOR BU YUZDEN ŞKAYETCYM
3191 - Muzaffer EKNGEN - 15.11.2016 _ 15:04:58

merhaba benim iş yerimin üs katındaki evden iş yerime su suzuntısı var bununla ilgili ev sahibiyle defalarca görüştüm ama bir sonuca ulaşamadım gittikçe su suzuntısı rtmakta ve işyerimdeki mallar raflarım hepsi çürüdü durum tespiti için adliyeye gittim tespit yapıldı 800 tl para aldılar şimdide dava açmam gerekiyor bununla ilgili bir dilekçe örneği varsa yardımcı olursanız sevinirim
2968 - Mehmet - 03.06.2016 _ 15:08:07

Şanlı urfa ili akçakale ilçesi ilçe tarım kredi koparetifinden adıma kayıtlı tapulu arazime gübre kredisi alınmış benim bu olaydan ilgim alakam yok benim yerime imza atılmış imza bana ayıt degil bu gün bana icra dan tablikat geldi benim arazimi satışa çıkarmışlar ne yapa bilirim
2967 - Ahmet - 03.06.2016 _ 12:20:33

Tarim kredi koparetifinden adıma kredi alınmış gubre almışlar ben imza kesinlikle atmadim taklit imza atmışlar şimdi tarlami satışa çıkarmışlar bunulla ilgili mahkemeye ihtiraz edecem
2740 - halil - 26.01.2016 _ 13:41:28

ben nevşehir kozaklı da ikamet eden esnafım 6 .7 yıldır hizmet vermekteyim yanlız bizim sanayi dükkanları depo olarak kullanıldıgı icin dükkan bulma konuusunda ccok sıkıntılar cekiyoruz dükkan sahibim beni dükkanını boşaltmamı istiyor dükkan bulamadım ccarşıyada belediye izin vermiyor sosyal yardımlaşma kurumundan dükkan accmak icin on binlira aldım 3 taksidini ödedim 4 ttaksidim kaldı ama su an madurum dükkandan cıkarılıyorum ve başka bir dükkan bulamadım bizim sanayide sanayi olmasına ragmen depo olarak kullanılan cok dükkan var kimi bugday ambarı olarak kimi kömür deposu kimi traktör remork deposu olarak kulanılıyor ben ne yapayım şimdi iş yerimim kapadayım mı bu konuuda sıkıntımı siz büyüklerime arz ederim ve gerekenin yapılacagını umut ederim şimdide teşekkürler ......
2715 - yalçin şahin - 14.01.2016 _ 14:28:27

kaymakam ve özel idare yi şikeyet edecegim kişiye özel suçlama yaptılar valinin emriyle yuzlerce ruhsatsız işyeri var yanlız bir işyerini mühürlediler ya ruhsatsızları hep kapa ya hiç keyfi kapama
2611 - idris - 06.11.2015 _ 18:09:06

merhaba köyümüzde kurulacak olan tavut ürve kesim hanesinin iptal için lütfen valiliğe verilmek üzere dilekçe örneği istiyoruz
2595 - özlem öztürk - 27.10.2015 _ 14:01:30

final eğitim mersin şubesini şikayet edecem tazminatımı vermediler usulsuz işden çıkardılar valilik yeni okul açmalarına nasıl izin vermiş şikayetçiyim
2590 - sevinç - 24.10.2015 _ 11:11:44

benden habersiz işten çıkarıldım 08 10 2015 iş çıkış yapılmış 2-3 aydır sigortasız çalışmışım muasebeci patronuna sor diyor o dedi ben yaptım diyo imzama gerek duymadan çıkarıldım yada sahte imza kullanılmışgereginin yapılmasını aarz ederim teşekkür ederim
2568 - Ergün Özgünç - 11.10.2015 _ 12:15:41

Oturmuş olduğum apartman 10 daireli olup yasal bir yöneticisi bulunmamaktadır. Apartman ile ilgilenen bir hanım bulunmaktadır. Ancak bu hanımının karar defteri ve denetçisi bulunmamaktadır. Ayrıca sığınak olarak bulunan bir alanı tadilat yapılarak insan sağlığı açısından pek uygun olmayan yeri kiraya verip bir miktar kira geliri elde etmek geri kalan ücreti de temizlik yaptırarak karşılamaktadır. bina ile ilgilenmek iyi niyete dayansa da elde edilen gelir ve harcamalarla ilgili harcamalarla ilgili bir bilgi verilmemektedir. apartmanın özelliği ise genellikle yaşlı ve dul hanımlardan meydana gelmektedir.Ve hepsi bir birleriyle oldukça eski komşudurlar.Beni rahatsız eden konu bu hizmetin yasalolarak yapılmaması ve kararları kendi başına alması konu ile ilgili kendisi ile görüştüğümüzde yasal olmasını istemiyor olmasıdır. Bu konuda ne yapılabilinir. Saygılarımla
2467 - mehmet emin çoban - 13.08.2015 _ 20:18:01

yi gunler ben 2015 polis meslek yuksek oklu sinavina girdim ygs sinavi fiziki yeterlilik ve son komisyon olarak yapiliyordu ben hepsini tam yapmama ragmen hepsi yuksek olmasina ragmen benden dusuk puan alanlar kazandi ben kaybettim arastirdim ben kazanmisim fakat ankarada degismis bununla ilgili hukuksal olarak ne yapabilirim bana yardimci olursaniz cok mutlu olurum daha onceden de e devletten sikayet ettim ayrica dilekce yolladim cevap gelmedi bununla ilgili bana yardimci olun lutfen simdiden tesekkur ederim...
2441 - muzaffer gencer - 26.07.2015 _ 00:11:48

kocasından şiddet gören kız kardeşimin buşanma davası devam ederken, ailemin tekrar şiddet oygulayan kocaya geri verilmesi. ailem hakkında suç duyurusunda bulunmak istiyurum bunun dilekçe örneği mümkünse tarafıma gönderilmesi.
2393 - yüksel bilginer - 28.06.2015 _ 16:17:29

çalıştıgım şirketimin iflasertelemesinden dogan kredi borcum yüzünden yaptıgım 2 şikayetimin bana bilgi verilmediginden bankanıza güven gün geçtiçe azalıyor bilgilerinize arz ederim
2382 - Gülşah Özcan - 24.06.2015 _ 14:18:31

iyi günler. Tarafıma satılan ürünlerin iade süresi içinde iadesini istememe rağmen fatura kesilmesine bu dilekçeyle itiraz edebilir miyim
2346 - özgür özdemir - 21.05.2015 _ 13:58:24

ben bir ev aldım fakat bana evi almadan önce kapalı garaj çocuk parkı aile için çardak yapacaklarını söylediler .bodurum katların kulanım alanı olarak daireye çevirip sattılar adımıza sahte imza atarak elektirik su doğalgaz abonekikleri aldılar kanunu olarak bodurum katlarının erilmesini istiyorum
2089 - cemal altun - 18.03.2015 _ 17:50:58

anonim şkt ortağıyım ödenmeyen pirim borçlarından dolayı emekli bağkur maaşımdan 3 te bir oranında kesinti yapılıyor acil çözüm teşekkürler
1657 - nuray soykatırcı - 03.12.2014 _ 08:18:07

arçay inşaattan geçenyıl ev aldım sürekli büyük çapta tavan çökmesi yaşıyorum evimin içi savaş alanı gibi bu defa biz uyurken oldu herdefasnda resimleri ,vidyoları elimde artık yoruldum dava açmak istiyorum bana nasıl yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum teşekkürler
1649 - eda - 02.12.2014 _ 14:38:18

LUTFEN YARDIM EDIN 28,11,2014 GECE YARISI BIR SITE UZERINDEN AYAKKABI SIPARISI WERDIM. FAKAT BUGUN YANI 02,12,2014 GUNU BANA HC BEKLEMEDIGIM BIR AYAKKABI GELDI WE GELDIGI GIBI AYNI SEKILDE KAPIDA IRSALIYE MI ALDIM WE URUNUN IADE SI ICIN KARGO YA GERI WERDIM. FIRMANIM BENI ARADIGI NUMARALARI ARIYORUM AMA CEWAP WEREN YOK SABAHTAN 30 UN UZERINDE ARAMA YAPTIM AMA HIC BIR SONUC ALAMADIM NE YAPMAM GEREKIYOR. SAYIN SAWCIMIZ A SUC DUYURUSUNDA BULUNMAYA HAZIRLANIYORUM.. FAKAT BUNUNLA ILGILI BIR SONUC ALABILECEK MIYIM BILMIYOM. NAPMAM GEREKIYOR BILGIYE IHTIYACIM WAR. TESEKKUR EDERIM.
1495 - göksel ersoy - 29.10.2014 _ 15:27:55

iyi günler, geçen sene 1 yıl kirada kaldığımız öğrenci evinde ev sahibimize 1000 tl depozito verdik ve aradan tam 2 ay geçmesine rağmen depozitoyu vermemekte telefonlarımıza cevap vermemekte olup paramızı geri nasıl alacağımız konusunda bilgi verebilir misiniz
1330 - ekrem - 21.08.2014 _ 18:10:54

Ana bayisi istanbulda olup subesi adana da olan bir firmadan 2 adet cekici yani tir aldim ve bu hesapta baya bir karisiklik yaptilar yaklasik 5 bin euro zarardayim adanadaki satis temsilcisi isten ayrilinca diyer personeller benimle ilgilenmiyorlar ve bende bu hesabi istanbuldan bi heyetin gelin kontrol etmesi istiyorum. Lutfen bu konu hakkinda bir dilekce ornegi yazip gondeririseniz cok sevinirim .simdiden cok tesekkur ederim.
1329 - ekrem - 21.08.2014 _ 18:10:54

Ana bayisi istanbulda olup subesi adana da olan bir firmadan 2 adet cekici yani tir aldim ve bu hesapta baya bir karisiklik yaptilar yaklasik 5 bin euro zarardayim adanadaki satis temsilcisi isten ayrilinca diyer personeller benimle ilgilenmiyorlar ve bende bu hesabi istanbuldan bi heyetin gelin kontrol etmesi istiyorum. Lutfen bu konu hakkinda bir dilekce ornegi yazip gondeririseniz cok sevinirim .simdiden cok tesekkur ederim.
1298 - mehmet ali akansu - 06.08.2014 _ 11:13:50

ben köyde yaşiyorum ıçme suyu sıkıntım var koyun 100 metre yukarısındayım su deposu benım evımın yanında ama su boruları asagı köyden dolanarak bizim eve geliyor geldigindede asagi evler musluklarını acdıgında bana su kalmıyor kanunı alararak depo cıkısında su alabilırmiyim yardımcı olabilirmisiniz
1162 - özge - 05.06.2014 _ 00:44:02

Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim. Sorum su velayeti babasinda olan 6 yasindaki kizim babasi ile birlikte almanyada yasiyor. Velayetin degistirilmesi davasi actim ve karar velayetin bana yani anneye verilmesi gerektigi yonunde cikti kizimi 3 senedir goremiyrum. Elimde kararim var ama babasi kizimi turkeyey getirip teslim etmiyor. Suc duyurunda bulunmak istiyorum velayeti bende olan kizimi alikoymak ve kacirmaktan yurtdisi olmasi buna engel olurmu? Yada nasil bi yol izlemeliyim turkiyeye giris yaptiginda sikayetci olamam bana fayda saglarmi? Ne olur yardim edin bi yol gosterin...
1147 - Turan Yüksel - 23.05.2014 _ 08:10:36

TV reklamına dayanarak cep telefonu siparişi verdim.Kargoya parasını ödeyerek aldığım cihaz çalışmadı.Firmaya telefon açtığımda cevaplamadılar.İnternete girdiğimde firma hakkında yüzlerce şikayetle karşılaştım.Meğer sipariş vermiş olan müşterilerine telefon açmaz ya da cevap vermezlermiş.Hemen tüketici hakem heyetine başvurdum.İade davasını kazandım.Dava kararını firmaya PTT kargo ile gönderdim ve benden aldıkları para miktarının iadesi şartıyla gönderdikleri cihazı ödemeli olarak göndereceğimibelirttim.Sonra belirttiğm gibi cihazı ödemeli olarak kargo ile gönderdim.Firma almayıp iade etti.İnternetten anlaşıldığına göre" Pusula Yayıncılık Prodüksiyon Pazarlama..." firması bu işi sürekli olarak yapıyor,kimse ne iade edebiliyor ne de parasını salabiliyor.Mahkeme kararını uygulatmak için savcılığa nasıl bir dilekçe vermeliyim?.
904 - HARUN FUAT DİNÇ - 27.02.2014 _ 21:52:24

HAKSIZLIKLARLA MÜCADELEYE BU AÇIDAN DESTEK VERMENİZ TAKDİRE ŞAYAN.
867 - sudenaz yılmaz - 17.02.2014 _ 21:24:30

cok sıkıcı dılekçe yazmak ve bız oğrencılere hıtap den hıc bır dılekçenız yok
794 - sinem mujde - 05.02.2014 _ 16:54:30

ben 2001 yılında vefat eden kuzenım(abım) davasının tekrar araştırılmasını talep edicegım bunun için yapmam gereken nedir? yardımcı olur musunuz?
793 - sinem mujde - 05.02.2014 _ 16:54:30

ben 2001 yılında vefat eden kuzenım(abım) davasının tekrar araştırılmasını talep edicegım bunun için yapmam gereken nedir? yardımcı olur musunuz?
792 - sinem mujde - 05.02.2014 _ 16:54:30

ben 2001 yılında vefat eden kuzenım(abım) davasının tekrar araştırılmasını talep edicegım bunun için yapmam gereken nedir? yardımcı olur musunuz?
791 - sinem mujde - 05.02.2014 _ 16:54:30

ben 2001 yılında vefat eden kuzenım(abım) davasının tekrar araştırılmasını talep edicegım bunun için yapmam gereken nedir? yardımcı olur musunuz?
790 - sinem mujde - 05.02.2014 _ 16:54:30

ben 2001 yılında vefat eden kuzenım(abım) davasının tekrar araştırılmasını talep edicegım bunun için yapmam gereken nedir? yardımcı olur musunuz?
789 - sinem mujde - 05.02.2014 _ 16:54:30

ben 2001 yılında vefat eden kuzenım(abım) davasının tekrar araştırılmasını talep edicegım bunun için yapmam gereken nedir? yardımcı olur musunuz?
788 - mehmet karadağ - 04.02.2014 _ 19:00:11

Benim haberim olmadan arkama trafik cezası yazılmış hız limiti konusunda savcılığa mı yoksa mahkemeye mi başvurmalıyım bu konuda dilekce örneğine ihtiyaç duyuyorum.saygılarla:
781 - Erdinc boz - 02.02.2014 _ 16:50:35

Memur emeklisiyim (emekli sandigi) maas aldigim banka bloke koydu blokenin kaldirilmasi icin dilekce ornegi gondermenizi saygilarimla arz ederim
743 - MEHMET ŞAKİR POYRAZ - 23.01.2014 _ 12:24:24

inşaat şirketinden geçmiş maaşlarımı alamıyorum 8ayönce paramı alamadığımdan ayrıldım teşekurler.
729 - Demhat Baran - 16.01.2014 _ 17:19:36

Hocam peki dilekçeyi nasıl göndericem
704 - mustafa seriateş - 08.01.2014 _ 10:15:55

belgeyi kopyalamak için
417 - ömer - 12.09.2013 _ 11:03:56

bir sahış beni internet üzerinden dolandırdı yatırmıs oldugum paranın dekontunu kaybettim bankadan istedim vermedi savcılıga dilekce yaz onlara veririrz diyolar ne yapmam lazım
405 - refik yıldırım - 06.09.2013 _ 20:44:27

bir araç satın aldım aldığım kişi aracın kilometresiyle oynamış nitelikli dolandırıcıla girdinden dolayı kişiyi şikayet etmek istiyorum cumhuriyet savcılığına bana uygun dilekçe örneğini gönderirseniz sevinirim.
379 - nurcan nacitarhan - 26.08.2013 _ 09:42:44

izmir yanıkkoy de oturuyom koyumuzdekı 507 ve 508 sok ların tas dosenmesını ıstıyorum koyun her yerı yapılı bızım ıkı mah yapilı degil ben mahelledı komsular dan ımza topladım herkez yapılmasını ıstıyor ve ben nasıl yazacam yardımcı olursanız
274 - Rahmi SAYAR - 19.06.2013 _ 17:39:44

facebook hesap şifrem çalındı. benim adıma sahte mesajlar gönderiliyor. kişiler taciz ediliyor. Buna engel olamıyorum. Bu kişinin bana da zarar vereceği endişesini taşıyorum. Bu konuda Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmak istiyorum. örnek dilekçe gönderebilir misiniz?
273 - Rahmi SAYAR - 19.06.2013 _ 17:30:39

facebook hesap şifrem çalındı. Benim adıma benim sayfama girip kişiler rahatsız ediliyor. Adıma bana zarar verecek işlerde yapabilr endişesi taşıyorum. Bu durumu Cumhuriyet savcılığına bildirmek istiyorum. Bununla ilgili dilekçe örneği verebilirmisiniz.
246 - adem güngör - 21.05.2013 _ 15:37:02

evimizin elektrik saati kanuni gerekçe gösterilerek değiştirildi ve 57.00 TL ücret alındı oysa televizyonda öğrendiğime göre böyle bir kanunun olmadığını ve cumhuriyet başsavcılığına şikayet edilmesi halinde tekrar ödediğimiz parayı alabileceğimiz söyleniyor bunun için dilekçe örneği mail adresime gönderirseniz sevinirim.
 
 
   POPÜLER DİLEKÇE ÖRNEKLERİ
  Telefon Hırsızlığında (Çalındığında) Verilecek Dilekçe Örneğini Burada Bulabilirsiniz ....
 
 
  Kredi Kart Hesap İşletim Ücreti İptali (İadesi) İçin Verilecek Dilekçe Örneğini Burada Bulabilirsiniz ....
 
 
  Kira Sözleşmesi Örneğini Burada Bulabilirsiniz ....
 
 
  Belediye Başkanı Seçimlerine Katılmak İçin Memuriyetten Çekilme Dilekçesi ....
 
 
Bu dilekçe yardımcı oldu mu?
Geri bildiriminiz bu siteyi geliştirmemize yardımcı olacaktır.
  SON MESAJLAR
  
Özgür YILGIN- 19.04.2017 _ 12:57:31

Adres değişikliğinden dolayı eski adresime gönderilen SRC 4 belgemi alamadım,tekrar arşive postalanan belgemin tarafınızdan yeni adresime postalanmasını arz ederim..
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
mehmet- 17.04.2017 _ 10:57:26

eşimden anlaşmalı boşanmak istiyoruz 2 çocuğumuz var onunla ilgigi dilekçe örneği istiyoruz.
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
ibrahim - 15.04.2017 _ 07:54:46

Biri bana zorbalıkta bulundu neyapmalıyım
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
mehmet ali yavuzyiğit- 13.04.2017 _ 20:21:59

sağlık hızmetine iznim olmadan birileri arayıp sen bir sene önce kayıt olmuşun isrla bir sene bedava fes etmekiçin şukadar para potaneye yatır yosa 2800 tl yasal takip başlatırım asla böyle bir şeyi kabul etmedim bir senedeyil ömür boyu bedava olsa istemem demiştim bunun için nasıl bir dilekçe yazmam lazım yardımcı olursanız sevinirim saygılar
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
Enes- 11.04.2017 _ 16:17:09

Acik ceza evlerinde denetim min 3 sene cikmasini isteyen cok isanlar var secimlerden sonra bi yaksa cikcakmi diye bilgi almak istedim gereğini yapilmasini msn araci bilgi verilmesini arz ve telep ederm sayygilarimla
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
fatih - 09.04.2017 _ 16:20:03

ben 2005 yılından beri bir gün bile beraber olmadığım kadına nafaka ödüyorum çocuk yok düğün yok gerdek yok ama ben hala nafaka ödüyorum bu konu hakkında dilekçe örneği gönderilmesini arz talep ederim
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
yusuf- 03.04.2017 _ 23:07:12

Merhaba. Benim pirim günüm doldu borcumda yok vergi mükellefiyim bagkurumu dondurmak istiyorum bu mümkünmü saygılar.
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
Bayram ışık- 03.04.2017 _ 18:34:07

Ben sakatim doğuştan bana yardım edin yaşlı annem babam var kalacak biryerimiz yok çalışmak istiyorum ama almıyorlar ayağım sakat diye yardım edin
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
tayyar aksoy- 01.04.2017 _ 12:26:32

ben fransada kaliyorum bana 28nisan 2016 da is kazasi yaptim bana yuzde alti sakatlik raporu verdiler ben buna itiraz etmek istiyorum nasil dilekce yazmam lazim
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
Ahmet- 01.04.2017 _ 11:48:15

Allah yardımcınız olsun
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
Doğukan- 31.03.2017 _ 18:29:04

Adım Doğukan soyadım Keskin ben 31.03.2017 cuma günü tarihinde motorsiklet ehliyetinden,yetersiz ehliyetten ceza yedim.Benim A1 ehliyetim var motorum mondial 125 lik drift. Motorumun üstünde 125 cc yazıyor ama ruhsatta 135 cc yazıyor.Ama ceza yedim 874 tl bana 874 tl motorun sahibine yani babama.Bende gitiim sürücü kursuna danıştım o da dediki 7 Mart 2017 salı günü yönetmelik değişmiş ben onun bana verdiği yöneltmeliğe göre ben bu motoru sürebiliyomuşum Bartın emniyet müdürlüğüne gittim benle ilgilenmediler bile sonrada tek çare size danışmak geldi içimden.Sürücü kursunun bana verdiği yönetmelikte şöyle yazıyor.EĞTM VE SINAV ARACI A1SINIFI SERTIFIKA IÇIN GÜCÜ 11KILOVATI VE GÜCÜNÜN AĞIRLIĞINA ORANI 0,1 GEÇMEYEN IKI TEKERLEKLI MOTOSKLET KULANMAK BEN BU CEZANIN GER ALINMASINI ISTERIM VE ILGILENIRSENIZ SIZLERE TEŞEKKÜR EDERIM
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
smail- 31.03.2017 _ 08:14:41

2015 yılına ait hatalı olarak beyan edip fazladan ödemiş olduğum kira gelir vergisindeki fazlalığı belgeleyerek nasıl geri alabilirim.
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
seher çığlıoğlu- 30.03.2017 _ 10:01:43

ben çalışmayan bir bayanım.eşim 2002 vefat etti ondan bana emekli sandığına bağlı oldugu için maaşı kaldı .annem bağkurdan emekli bağkur ve eşinde 1982 de öldüğü için annem hem bağkur ve eşinden ssk maaşı almakta idi annem 20-03-2017 tarihinde vefat etti benim maaşım askeri brüt ücretin altında ben annemden ve babamdan kalan maaşları alabilirmiyim teşekkürler
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
Ahmet- 29.03.2017 _ 23:55:21

Cumhuriyet savcılığına dilekçe vermeniz gerekebilir
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
adnan baspinar- 29.03.2017 _ 23:36:53

merhabalar mahalle arasinda ve binanin 2 katinda 3 sefer kahvane acildi sikayet uzerine muhurlendi.2kata musade verilmemesi uzerine sahis bu sefer burayi lokal olarak tekrar acti bu konuda nasil bir yol izlemeliyiz.lutfen bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
merve - 28.03.2017 _ 17:35:16

tapu indirimlerinin resmi gazetedeyayımlandıgı gün tapuya emlak vergisi yatırdım.Fakat ilgili tapuya henüz yazı gitmedği için indirimden faydalanamadım.Bu indirim kadar tutarını geri almak için nasıl bir dileçe yazabilirim.
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
GÖKHAN- 28.03.2017 _ 09:23:51

2006 DA BR MOTOSKLETM VARDI ONU SATTIM AMA SATTIGIM KŞY BULAMIYORUM VE ARACIN VERGS BENM ÜZERME ÇALIŞIYOR VE BEN BU ARACI TRAFKTEN MEN ETMEK ÇN NASIL BR DLEKÇE YAZABLRM
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
akın- 27.03.2017 _ 11:40:35

volvo f120 kepçemizi kiraya vermek istiyoruz onunla ilgili bir kira sözleşmesi varmı.teşekkürler
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
veysel karahisarlı- 22.03.2017 _ 18:11:36

SRC-3 belgesini almaya hak kazandım ama bütünişlemler yapılıp almadığımdan arşive kaldırılmış şimdi istiyom adresime istiyom ne yapmam gerekiyor saygılarımla arz ederim.
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
 
 
130
Copyright © kstasarim.com Her Hakkı Saklıdır. Bize Ulaşın (Site Yönetimi)