Skip Navigation Links
 
 
sikayet dilekcesi
     Aşağıdaki Dilekçeyi Üzerinde Değişiklik Yapabileceğiniz Word Belgesi Olarak İndirmek İçin Yandaki İndir Butonunu Tıklayınız
   Diğer Cumhuriyet Başsavcılığı İle İlgili Dilekçe Örnekleri  
Dilekçe İndir...



518  Bu Dilekçe 78164 Defa İndirilmiştir
Arayıp Bulamadığınız Dilekçeyi Size Çok Basit Şekilde ve Kısa Bir Süre İçerisinde Dilekçenizi Oluşturuyoruz. Dilekçe-Matik.com Dilekçe Yazmanın Kolay Yolu. Dilekçe Yazmak İçin Linki Tıklayınız.
 
   
Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşın
 
23.20.147.6- İP Nosu İle - - İşlem Yapmaktadır
Adınız: 28.05.2017 _ 02:08:54  
Mail Adresiniz:  
Mesajınız:
 
   

3299 - Tunahan Selçuk - 27.01.2017 _ 13:41:38

Antalyadan bir akrabam kadın sığınma evine yerleşti fakat göremiyorum kendisini telefon kullanmasıda yasak benim telefonumuda bilmiyo onunla nasıl görüşebilirim telefon numaramı yazsam kendisine nasıl iletirler .
3256 - emrah - 25.12.2016 _ 15:36:53

çüzdanım çalınmıştı istanbul da kütüphanede polis iceriye sokmadı sadece dışar da ne olduğu anlatmamı istediler pek ilgilenmediler bende dedim ismimi numaramı bırakayım birşey olursa arayın dedim öyle ayrıldım kameralar vardı nede araştırılmadı veya tuanak tunak neden tutmadılar tutular mı emin olmadığımdan olayın incelenmesini istiyorum polisin görevi yapıp yapmadıgından emin olmak istiyorum nasıl bir dilekçe yazabiliriz yardımcı olursanız cok sevinirim
3230 - BURHAN KURT - 02.12.2016 _ 13:51:57

GECEN AY ARACIMA VURUP KACTILAR BEN SAHHIŞLARI DÜN GÖRDÜM SM METN ADIGÜZEL ARAC HASARINI KARŞILAMIYOR BU YUZDEN ŞKAYETCYM
3191 - Muzaffer EKNGEN - 15.11.2016 _ 15:04:58

merhaba benim iş yerimin üs katındaki evden iş yerime su suzuntısı var bununla ilgili ev sahibiyle defalarca görüştüm ama bir sonuca ulaşamadım gittikçe su suzuntısı rtmakta ve işyerimdeki mallar raflarım hepsi çürüdü durum tespiti için adliyeye gittim tespit yapıldı 800 tl para aldılar şimdide dava açmam gerekiyor bununla ilgili bir dilekçe örneği varsa yardımcı olursanız sevinirim
2968 - Mehmet - 03.06.2016 _ 15:08:07

Şanlı urfa ili akçakale ilçesi ilçe tarım kredi koparetifinden adıma kayıtlı tapulu arazime gübre kredisi alınmış benim bu olaydan ilgim alakam yok benim yerime imza atılmış imza bana ayıt degil bu gün bana icra dan tablikat geldi benim arazimi satışa çıkarmışlar ne yapa bilirim
2967 - Ahmet - 03.06.2016 _ 12:20:33

Tarim kredi koparetifinden adıma kredi alınmış gubre almışlar ben imza kesinlikle atmadim taklit imza atmışlar şimdi tarlami satışa çıkarmışlar bunulla ilgili mahkemeye ihtiraz edecem
2740 - halil - 26.01.2016 _ 13:41:28

ben nevşehir kozaklı da ikamet eden esnafım 6 .7 yıldır hizmet vermekteyim yanlız bizim sanayi dükkanları depo olarak kullanıldıgı icin dükkan bulma konuusunda ccok sıkıntılar cekiyoruz dükkan sahibim beni dükkanını boşaltmamı istiyor dükkan bulamadım ccarşıyada belediye izin vermiyor sosyal yardımlaşma kurumundan dükkan accmak icin on binlira aldım 3 taksidini ödedim 4 ttaksidim kaldı ama su an madurum dükkandan cıkarılıyorum ve başka bir dükkan bulamadım bizim sanayide sanayi olmasına ragmen depo olarak kullanılan cok dükkan var kimi bugday ambarı olarak kimi kömür deposu kimi traktör remork deposu olarak kulanılıyor ben ne yapayım şimdi iş yerimim kapadayım mı bu konuuda sıkıntımı siz büyüklerime arz ederim ve gerekenin yapılacagını umut ederim şimdide teşekkürler ......
2715 - yalçin şahin - 14.01.2016 _ 14:28:27

kaymakam ve özel idare yi şikeyet edecegim kişiye özel suçlama yaptılar valinin emriyle yuzlerce ruhsatsız işyeri var yanlız bir işyerini mühürlediler ya ruhsatsızları hep kapa ya hiç keyfi kapama
2611 - idris - 06.11.2015 _ 18:09:06

merhaba köyümüzde kurulacak olan tavut ürve kesim hanesinin iptal için lütfen valiliğe verilmek üzere dilekçe örneği istiyoruz
2595 - özlem öztürk - 27.10.2015 _ 14:01:30

final eğitim mersin şubesini şikayet edecem tazminatımı vermediler usulsuz işden çıkardılar valilik yeni okul açmalarına nasıl izin vermiş şikayetçiyim
2590 - sevinç - 24.10.2015 _ 11:11:44

benden habersiz işten çıkarıldım 08 10 2015 iş çıkış yapılmış 2-3 aydır sigortasız çalışmışım muasebeci patronuna sor diyor o dedi ben yaptım diyo imzama gerek duymadan çıkarıldım yada sahte imza kullanılmışgereginin yapılmasını aarz ederim teşekkür ederim
2568 - Ergün Özgünç - 11.10.2015 _ 12:15:41

Oturmuş olduğum apartman 10 daireli olup yasal bir yöneticisi bulunmamaktadır. Apartman ile ilgilenen bir hanım bulunmaktadır. Ancak bu hanımının karar defteri ve denetçisi bulunmamaktadır. Ayrıca sığınak olarak bulunan bir alanı tadilat yapılarak insan sağlığı açısından pek uygun olmayan yeri kiraya verip bir miktar kira geliri elde etmek geri kalan ücreti de temizlik yaptırarak karşılamaktadır. bina ile ilgilenmek iyi niyete dayansa da elde edilen gelir ve harcamalarla ilgili harcamalarla ilgili bir bilgi verilmemektedir. apartmanın özelliği ise genellikle yaşlı ve dul hanımlardan meydana gelmektedir.Ve hepsi bir birleriyle oldukça eski komşudurlar.Beni rahatsız eden konu bu hizmetin yasalolarak yapılmaması ve kararları kendi başına alması konu ile ilgili kendisi ile görüştüğümüzde yasal olmasını istemiyor olmasıdır. Bu konuda ne yapılabilinir. Saygılarımla
2467 - mehmet emin çoban - 13.08.2015 _ 20:18:01

yi gunler ben 2015 polis meslek yuksek oklu sinavina girdim ygs sinavi fiziki yeterlilik ve son komisyon olarak yapiliyordu ben hepsini tam yapmama ragmen hepsi yuksek olmasina ragmen benden dusuk puan alanlar kazandi ben kaybettim arastirdim ben kazanmisim fakat ankarada degismis bununla ilgili hukuksal olarak ne yapabilirim bana yardimci olursaniz cok mutlu olurum daha onceden de e devletten sikayet ettim ayrica dilekce yolladim cevap gelmedi bununla ilgili bana yardimci olun lutfen simdiden tesekkur ederim...
2441 - muzaffer gencer - 26.07.2015 _ 00:11:48

kocasından şiddet gören kız kardeşimin buşanma davası devam ederken, ailemin tekrar şiddet oygulayan kocaya geri verilmesi. ailem hakkında suç duyurusunda bulunmak istiyurum bunun dilekçe örneği mümkünse tarafıma gönderilmesi.
2393 - yüksel bilginer - 28.06.2015 _ 16:17:29

çalıştıgım şirketimin iflasertelemesinden dogan kredi borcum yüzünden yaptıgım 2 şikayetimin bana bilgi verilmediginden bankanıza güven gün geçtiçe azalıyor bilgilerinize arz ederim
2382 - Gülşah Özcan - 24.06.2015 _ 14:18:31

iyi günler. Tarafıma satılan ürünlerin iade süresi içinde iadesini istememe rağmen fatura kesilmesine bu dilekçeyle itiraz edebilir miyim
2346 - özgür özdemir - 21.05.2015 _ 13:58:24

ben bir ev aldım fakat bana evi almadan önce kapalı garaj çocuk parkı aile için çardak yapacaklarını söylediler .bodurum katların kulanım alanı olarak daireye çevirip sattılar adımıza sahte imza atarak elektirik su doğalgaz abonekikleri aldılar kanunu olarak bodurum katlarının erilmesini istiyorum
2089 - cemal altun - 18.03.2015 _ 17:50:58

anonim şkt ortağıyım ödenmeyen pirim borçlarından dolayı emekli bağkur maaşımdan 3 te bir oranında kesinti yapılıyor acil çözüm teşekkürler
1657 - nuray soykatırcı - 03.12.2014 _ 08:18:07

arçay inşaattan geçenyıl ev aldım sürekli büyük çapta tavan çökmesi yaşıyorum evimin içi savaş alanı gibi bu defa biz uyurken oldu herdefasnda resimleri ,vidyoları elimde artık yoruldum dava açmak istiyorum bana nasıl yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum teşekkürler
1649 - eda - 02.12.2014 _ 14:38:18

LUTFEN YARDIM EDIN 28,11,2014 GECE YARISI BIR SITE UZERINDEN AYAKKABI SIPARISI WERDIM. FAKAT BUGUN YANI 02,12,2014 GUNU BANA HC BEKLEMEDIGIM BIR AYAKKABI GELDI WE GELDIGI GIBI AYNI SEKILDE KAPIDA IRSALIYE MI ALDIM WE URUNUN IADE SI ICIN KARGO YA GERI WERDIM. FIRMANIM BENI ARADIGI NUMARALARI ARIYORUM AMA CEWAP WEREN YOK SABAHTAN 30 UN UZERINDE ARAMA YAPTIM AMA HIC BIR SONUC ALAMADIM NE YAPMAM GEREKIYOR. SAYIN SAWCIMIZ A SUC DUYURUSUNDA BULUNMAYA HAZIRLANIYORUM.. FAKAT BUNUNLA ILGILI BIR SONUC ALABILECEK MIYIM BILMIYOM. NAPMAM GEREKIYOR BILGIYE IHTIYACIM WAR. TESEKKUR EDERIM.
1495 - göksel ersoy - 29.10.2014 _ 15:27:55

iyi günler, geçen sene 1 yıl kirada kaldığımız öğrenci evinde ev sahibimize 1000 tl depozito verdik ve aradan tam 2 ay geçmesine rağmen depozitoyu vermemekte telefonlarımıza cevap vermemekte olup paramızı geri nasıl alacağımız konusunda bilgi verebilir misiniz
1330 - ekrem - 21.08.2014 _ 18:10:54

Ana bayisi istanbulda olup subesi adana da olan bir firmadan 2 adet cekici yani tir aldim ve bu hesapta baya bir karisiklik yaptilar yaklasik 5 bin euro zarardayim adanadaki satis temsilcisi isten ayrilinca diyer personeller benimle ilgilenmiyorlar ve bende bu hesabi istanbuldan bi heyetin gelin kontrol etmesi istiyorum. Lutfen bu konu hakkinda bir dilekce ornegi yazip gondeririseniz cok sevinirim .simdiden cok tesekkur ederim.
1329 - ekrem - 21.08.2014 _ 18:10:54

Ana bayisi istanbulda olup subesi adana da olan bir firmadan 2 adet cekici yani tir aldim ve bu hesapta baya bir karisiklik yaptilar yaklasik 5 bin euro zarardayim adanadaki satis temsilcisi isten ayrilinca diyer personeller benimle ilgilenmiyorlar ve bende bu hesabi istanbuldan bi heyetin gelin kontrol etmesi istiyorum. Lutfen bu konu hakkinda bir dilekce ornegi yazip gondeririseniz cok sevinirim .simdiden cok tesekkur ederim.
1298 - mehmet ali akansu - 06.08.2014 _ 11:13:50

ben köyde yaşiyorum ıçme suyu sıkıntım var koyun 100 metre yukarısındayım su deposu benım evımın yanında ama su boruları asagı köyden dolanarak bizim eve geliyor geldigindede asagi evler musluklarını acdıgında bana su kalmıyor kanunı alararak depo cıkısında su alabilırmiyim yardımcı olabilirmisiniz
1162 - özge - 05.06.2014 _ 00:44:02

Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim. Sorum su velayeti babasinda olan 6 yasindaki kizim babasi ile birlikte almanyada yasiyor. Velayetin degistirilmesi davasi actim ve karar velayetin bana yani anneye verilmesi gerektigi yonunde cikti kizimi 3 senedir goremiyrum. Elimde kararim var ama babasi kizimi turkeyey getirip teslim etmiyor. Suc duyurunda bulunmak istiyorum velayeti bende olan kizimi alikoymak ve kacirmaktan yurtdisi olmasi buna engel olurmu? Yada nasil bi yol izlemeliyim turkiyeye giris yaptiginda sikayetci olamam bana fayda saglarmi? Ne olur yardim edin bi yol gosterin...
1147 - Turan Yüksel - 23.05.2014 _ 08:10:36

TV reklamına dayanarak cep telefonu siparişi verdim.Kargoya parasını ödeyerek aldığım cihaz çalışmadı.Firmaya telefon açtığımda cevaplamadılar.İnternete girdiğimde firma hakkında yüzlerce şikayetle karşılaştım.Meğer sipariş vermiş olan müşterilerine telefon açmaz ya da cevap vermezlermiş.Hemen tüketici hakem heyetine başvurdum.İade davasını kazandım.Dava kararını firmaya PTT kargo ile gönderdim ve benden aldıkları para miktarının iadesi şartıyla gönderdikleri cihazı ödemeli olarak göndereceğimibelirttim.Sonra belirttiğm gibi cihazı ödemeli olarak kargo ile gönderdim.Firma almayıp iade etti.İnternetten anlaşıldığına göre" Pusula Yayıncılık Prodüksiyon Pazarlama..." firması bu işi sürekli olarak yapıyor,kimse ne iade edebiliyor ne de parasını salabiliyor.Mahkeme kararını uygulatmak için savcılığa nasıl bir dilekçe vermeliyim?.
904 - HARUN FUAT DİNÇ - 27.02.2014 _ 21:52:24

HAKSIZLIKLARLA MÜCADELEYE BU AÇIDAN DESTEK VERMENİZ TAKDİRE ŞAYAN.
867 - sudenaz yılmaz - 17.02.2014 _ 21:24:30

cok sıkıcı dılekçe yazmak ve bız oğrencılere hıtap den hıc bır dılekçenız yok
794 - sinem mujde - 05.02.2014 _ 16:54:30

ben 2001 yılında vefat eden kuzenım(abım) davasının tekrar araştırılmasını talep edicegım bunun için yapmam gereken nedir? yardımcı olur musunuz?
793 - sinem mujde - 05.02.2014 _ 16:54:30

ben 2001 yılında vefat eden kuzenım(abım) davasının tekrar araştırılmasını talep edicegım bunun için yapmam gereken nedir? yardımcı olur musunuz?
792 - sinem mujde - 05.02.2014 _ 16:54:30

ben 2001 yılında vefat eden kuzenım(abım) davasının tekrar araştırılmasını talep edicegım bunun için yapmam gereken nedir? yardımcı olur musunuz?
791 - sinem mujde - 05.02.2014 _ 16:54:30

ben 2001 yılında vefat eden kuzenım(abım) davasının tekrar araştırılmasını talep edicegım bunun için yapmam gereken nedir? yardımcı olur musunuz?
790 - sinem mujde - 05.02.2014 _ 16:54:30

ben 2001 yılında vefat eden kuzenım(abım) davasının tekrar araştırılmasını talep edicegım bunun için yapmam gereken nedir? yardımcı olur musunuz?
789 - sinem mujde - 05.02.2014 _ 16:54:30

ben 2001 yılında vefat eden kuzenım(abım) davasının tekrar araştırılmasını talep edicegım bunun için yapmam gereken nedir? yardımcı olur musunuz?
788 - mehmet karadağ - 04.02.2014 _ 19:00:11

Benim haberim olmadan arkama trafik cezası yazılmış hız limiti konusunda savcılığa mı yoksa mahkemeye mi başvurmalıyım bu konuda dilekce örneğine ihtiyaç duyuyorum.saygılarla:
781 - Erdinc boz - 02.02.2014 _ 16:50:35

Memur emeklisiyim (emekli sandigi) maas aldigim banka bloke koydu blokenin kaldirilmasi icin dilekce ornegi gondermenizi saygilarimla arz ederim
743 - MEHMET ŞAKİR POYRAZ - 23.01.2014 _ 12:24:24

inşaat şirketinden geçmiş maaşlarımı alamıyorum 8ayönce paramı alamadığımdan ayrıldım teşekurler.
729 - Demhat Baran - 16.01.2014 _ 17:19:36

Hocam peki dilekçeyi nasıl göndericem
704 - mustafa seriateş - 08.01.2014 _ 10:15:55

belgeyi kopyalamak için
417 - ömer - 12.09.2013 _ 11:03:56

bir sahış beni internet üzerinden dolandırdı yatırmıs oldugum paranın dekontunu kaybettim bankadan istedim vermedi savcılıga dilekce yaz onlara veririrz diyolar ne yapmam lazım
405 - refik yıldırım - 06.09.2013 _ 20:44:27

bir araç satın aldım aldığım kişi aracın kilometresiyle oynamış nitelikli dolandırıcıla girdinden dolayı kişiyi şikayet etmek istiyorum cumhuriyet savcılığına bana uygun dilekçe örneğini gönderirseniz sevinirim.
379 - nurcan nacitarhan - 26.08.2013 _ 09:42:44

izmir yanıkkoy de oturuyom koyumuzdekı 507 ve 508 sok ların tas dosenmesını ıstıyorum koyun her yerı yapılı bızım ıkı mah yapilı degil ben mahelledı komsular dan ımza topladım herkez yapılmasını ıstıyor ve ben nasıl yazacam yardımcı olursanız
274 - Rahmi SAYAR - 19.06.2013 _ 17:39:44

facebook hesap şifrem çalındı. benim adıma sahte mesajlar gönderiliyor. kişiler taciz ediliyor. Buna engel olamıyorum. Bu kişinin bana da zarar vereceği endişesini taşıyorum. Bu konuda Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmak istiyorum. örnek dilekçe gönderebilir misiniz?
273 - Rahmi SAYAR - 19.06.2013 _ 17:30:39

facebook hesap şifrem çalındı. Benim adıma benim sayfama girip kişiler rahatsız ediliyor. Adıma bana zarar verecek işlerde yapabilr endişesi taşıyorum. Bu durumu Cumhuriyet savcılığına bildirmek istiyorum. Bununla ilgili dilekçe örneği verebilirmisiniz.
246 - adem güngör - 21.05.2013 _ 15:37:02

evimizin elektrik saati kanuni gerekçe gösterilerek değiştirildi ve 57.00 TL ücret alındı oysa televizyonda öğrendiğime göre böyle bir kanunun olmadığını ve cumhuriyet başsavcılığına şikayet edilmesi halinde tekrar ödediğimiz parayı alabileceğimiz söyleniyor bunun için dilekçe örneği mail adresime gönderirseniz sevinirim.
 
 
   POPÜLER DİLEKÇE ÖRNEKLERİ
  Telefon Hırsızlığında (Çalındığında) Verilecek Dilekçe Örneğini Burada Bulabilirsiniz ....
 
 
  Kredi Kart Hesap İşletim Ücreti İptali (İadesi) İçin Verilecek Dilekçe Örneğini Burada Bulabilirsiniz ....
 
 
  Kira Sözleşmesi Örneğini Burada Bulabilirsiniz ....
 
 
  Belediye Başkanı Seçimlerine Katılmak İçin Memuriyetten Çekilme Dilekçesi ....
 
 
Bu dilekçe yardımcı oldu mu?
Geri bildiriminiz bu siteyi geliştirmemize yardımcı olacaktır.
  SON MESAJLAR
  
Medine- 24.05.2017 _ 23:36:32

Ben dul ve yetim aylığı alıyorum. Üzerime dükkan açtığından dolayı aldığım maaşı annenin üzerine devretmek istiyorum. Bunun ile ilgili bir dilekçe örneği yazarsanız çok sevinirim. Tesekkurler
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
Ahmet Müslüm Özer- 24.05.2017 _ 17:51:18

Babamdan emekli sandığından yetim maaşı alıyorum Memur olan eşimden dul maaşı almak istiyorum konu hakkında dilekçe istiyorum
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
Özgür yılgın- 23.05.2017 _ 21:32:05

Src 4 belgem adres değişikliğinden dolayı tekrardan geri gönderilmiştir.arşivde bulunan belgemin tekrar yeni adresime tarafınızca gönderilmesini arz ederim...
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
Emine- 23.05.2017 _ 09:53:30

eşimle anlaşmalı olarak 2015 yılında boşandık,bir çocuğumuz var velayeti bende boşanırken kendisinden nafaka taleb etmedim.çocuk için istemiştim ama dilekçeye yazmayalım yoksa boşanmam dedi ben gerektiğinde destek olurum çocuk benimde çocuğum dedi. Ama öyle olmadı tabi hiç destek olmadı bu zamana kadar bende nafaka davası açtım dava görüldü şimdi 2 hafta içine delil ve tanık listesi ibraz etmemi istediler.ben tanık buladım ama delillerim var .nasıl bir dilekçe yazmalıyım tşk.iyi günler
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
emre- 21.05.2017 _ 23:45:17

Bu dilekçeler nereye yollanıyor ve vekili diyor vekilim yok davaciyim 5 ay sonra dava. vekil kısmını boş bıraksam sorun olurmu
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
melike yslm- 20.05.2017 _ 12:33:37

çok çalıştım ama istedigim puanı alamadım tarafımca hak etmiş oldugum puanı aldıgımı düşünmüyorum, itiraz dilekçesi yazıpta olumlu yada olumsuz cevap alan arkadaşlar yorum yapa bilirlermi konunun akibiyeti ile alakalı..
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
selahattin bey- 20.05.2017 _ 10:08:55

kız kardeşim 23 yıllık evli bu sure içersinde eşi ile defalarca geçimsizliklerine şahıt olduk sebebi eşi uyuşturucu bağımlısı evine karşı sorumsuz ilgisiz davranışlar sebebile defalarca tartışmaya neden olmuştur tartıştığları zaman eşi cebinde çıkartığı bıçakla tehdıt ederek defalarca ölumle tehdit edilmiştır ve devamlı şıdetle taciz edilmektedir.bu nedenle can guvenliği bulunmamaktadır adı geçen eşi hakkında şikayetçiyiz
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
tuğba- 19.05.2017 _ 15:29:58

özel güvenlik sınava sırasında ki gözetmenlerin kendı yaptıgımız sıkları sildirim kendi bildikleri doğrultusunda bize kendi cevaplarını işaretlettirdiler ve bu nedenden dolayı sınavdan beklediğim sonucu almadığımı düşünüyorum..bu konu hakkında şikayet işlemi baslatmayı düşünoyorum.
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
SEMA ATADENZ- 18.05.2017 _ 15:08:17

verdiğiniz bilgi için tşk.ederim....evimizdeki kiracılarla hep sorun yaşadık...artık onlar korksun...rahat tavırları bizi hep üzmüştü....
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
MÜSLÜM- 17.05.2017 _ 21:29:44

avukatsız anlaşma dilekçe örneği ve ekleri şimdiden teşekkürler
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
ramiz tanyeri- 15.05.2017 _ 16:08:44

kira beyannamesi unutulmuş olup süresi geçmiş diye her sene yatırdığım ücretin 1.5 aylık için yüzde 500 tahakkuk etirilmiştir tefeciler dahi bu kadar faiz almıyor
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
turan demircioğlu- 09.05.2017 _ 23:59:03

anlaşmalı boşanmak istiyoruz ama nafaka vereceğim başka türlü boşanmam diyor boşanmak için vereceğim 8 yıldır aynı evde küsüs çocuklar büyüsün diye bekledik buna uygun dilekçe gönderirseniz sevinirim emekli vatandaş
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
Ebru- 09.05.2017 _ 17:02:21

2013 ağustos ayında iş arkadaşım ile tartıştık.Mahkemelik olduk mahkeme davayı gereksiz buldu dava düştü. Ben işten bu sebeple çıkarıldığım için sicilime işledi ve tazminat ile işsizlik maaşı alamadım. Bu mağduriyetim için nereye başvurmalıyım.
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
omer kilinc- 08.05.2017 _ 22:01:44

Biz eskmle karsilikkli bosanmak istiyoruz ama bi araraya gelemedik o dilekcsyi imzalasada ben adliyeye versem karsilikli bosanma diye bosanma gerseklesirmi
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
fatih7159- 08.05.2017 _ 12:15:24

nafaka ödüyordum ödediğim kişi memur oldu mahkeme nafaka kesilmesine 1 yıl sonra ancak karar verdi ama memur olduğu tarihten itibaren nafakayı kesti benim şimdi 1 yıllık nafaka yı alabilmem için nasıl bir yol izlemem gerekir dilekçe nereye ne şekilde nasıl yazmam gerekir lütfen yardım
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
kadir- 07.05.2017 _ 15:32:58

iyi günler 2013 te 15 16 yaşında çocukken üstümde kaçak sigara yakaladılar ve bu yüzden 1.8 ay hapis cezası geldi temyize gönderdim bu cezayı nasıl kaldırabiliriz acaba
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
Dırbaz - 06.05.2017 _ 17:06:05

Temel gereksinimlerimi karşılayamıyorum 78 yaşındayım kirada kalıyorum eşimle yalnızım çocuklarım bana bakmıyor geçim sıkıntısı çekiyorum.Kira ödeyemiyorum. Bu konuda bana yardımcı olmanızı diliyorum. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
OSMAN TAŞER - 06.05.2017 _ 16:32:53

merhaba ben 12.04.2017 tarihinde 200.000 tl kgf kredisi kullandım bu paranın 170.000 tl si bana ödendi banka tarafından hiç bir engel ve sebep olmadan bu turarın 30.000 tl sine 21 gün süreyle el konulması ve 12.05.2017 tarihinde olan ilk kredi ödememi banka yetkililerine yapmayacağımı bildirdim.Bunun nedeni ise altına imza attığım tutar 200.000 tl hesabıma geçen tutar 170.000 tl olmasıdır.Bu durumu banka yetkilileri ve bölge sorumluları dahil olmak üzere haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına şuç duyurusunda bulunacağımı belirrtim sizce bu konu ile ilgili nasıl bir yol izlemeliyim saygılarımla teşekkür ederim
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
Ersoy- 03.05.2017 _ 13:57:58

25 ocak 2003 yılından önce ehliyetimi aldım Src belgesi almak istiyorum ne yapmam gerekiyor
Sayfaya Git
--------------------------------------------------
 
 
119
Copyright © kstasarim.com Her Hakkı Saklıdır. Bize Ulaşın (Site Yönetimi)